top of page
Home
izie2.PNG

Jouw administratie
in onze handen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inschrijving!

iZie what?
iZie what?

De vrouw achter iZie is Inga Buggenhout. Zij heeft een heel brede ervaring in administratie op verschillende domeinen en heeft kennis van een hele waaier software-programma's. Haar eerste stappen in de freelance-wereld zette ze in 2019 onder de vleugels van Yelski. Inga werkt ook samen met verschillende freelancers, zo vinden we zeker en vast de juist vrouw op de juiste plaats voor jouw opdracht! We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en eenmanszaken op het gebied van administratie, bedrijfsvoering en verkoopondersteuning. We nemen uw administratie in handen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze diensten kunnen aansluiten op uw unieke behoeften.

Dames Collega's
iZie why?
Collega's werkplan
iZie why?

iZie maakt het jou iZie. Heb je een eenmanszaak of heb je hulp nodig in jouw multinational? 

iZie zorgt voor een professionele aanpak met persoonlijke aandacht.

Heeft u tijdelijk hulp nodig om een achterstand weg te werken of heeft u nood aan permanente of flexibele ondersteuning? Met een freelance (virtueel) assistent krijgt u de hulp wanneer u deze nodig heeft zonder dat u zich hoeft te binden met een bediendecontract  en de daarbij horende verplichtingen.

Onze freelancers zijn stuk voor stuk een crack in hun vak die zich heel snel kunnen inwerken.

Zorg dat u weer op schema loopt en neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat iZie voor u kan betekenen.

Onze tarieven

iZie biedt ondersteuning bij allerlei administratieve taken op freelance basis. Dit kan op jouw kantoor of bij de freelancer thuis. Ben je eerder op zoek naar iemand die je af en toe ondersteunt of heb je nood aan een constante ondersteuning voor 1 of meerdere dagen per week? Onze prijzen variëren afhankelijk van jouw behoeften.
Contacteer ons voor een offerte op jouw maat!

 

Onze tarieven
Contacteer ons

iZie

Zandvat 6 - 1840 Londerzeel

+32 485 10 20 40

hello@izie.be

BE 0818 927 646

Bedankt voor je bericht!

  • FAVPNG_whatsapp-logo-icon_A55u7D57
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
Contacteer ons
bottom of page