top of page
Home

Oplossingen voor succes

Freelance
virtual assistance

Zit jij als ondernemer ook soms met je handen in het haar? Bang om te verdrinken in die stapel paperassen? iZiE to the rescue!

Geef toe: jij bent geen ondernemer geworden omdat je al het papierwerk dat erbij komt kijken zo leuk vindt! Goed nieuws: wij wel! Dus waarom niet enkele taken uitbesteden aan iemand die voor jou orde op zaken stelt? Met een freelance (virtual) assistent, onderneem jij zorgeloos verder.

 

Waarmee kunnen wij van dienst zijn?
 

Algemene administratieve ondersteuning

  • Algemene administratieve ondersteuning: facturatie, boekhouding, bestellingen, planning...

  • Digitalisering: ondersteunen bij het switchen van softwarepakket. 

Digitaliseren van jouw onderneming

Digitalisering is een belangrijke stap voor elk bedrijf om te groeien en zich aan te passen aan de snel veranderende zakelijke omgeving. Als freelance ondernemer heb ik uitgebreide ervaring in het helpen van bedrijven bij het selecteren en implementeren van de juiste software om hun processen te digitaliseren en te optimaliseren.

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor klantbeheer, voorraadbeheer, financiën of een ander bedrijfsproces, ik kan u helpen bij het vinden van de software die het beste bij uw specifieke behoeften past. Ik werk nauw samen met u om uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en op basis daarvan de beste oplossingen aan te bevelen.

Bovendien bied ik begeleiding en ondersteuning bij de implementatie van de software om ervoor te zorgen dat het succesvol wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Ik ben toegewijd om u te helpen bij elke stap van het digitaliseringsproces en om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw investering haalt.

Kies voor mijn diensten als freelance ondernemer en maak van uw bedrijf een efficiënte, moderne en toekomstgerichte onderneming. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Digitaliseren: je weet dat je mee moet met de digitale molen maar hoe begin je eraan?

Bij iZiE begrijpen we dat verandering niet altijd gemakkelijk is.

Elk bedrijf heeft zijn eigen processen, medewerkers hebben hun eigen gewoontes, en dat zomaar veranderen schrikt veel mensen af. Maar wat als ik je nu eens vertel dat iZiE je hier stap voor stap bij kan begeleiden? 

 

Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemingen kennis te laten maken met digitale mogelijkheden in de dagelijkse werking.

Samen met jou en je medewerkers bekijken we wat de energie- en tijdvreters zijn en welke tool(s) en software hier verandering in kunnen brengen. Zo kan jij tijd, geld en véél papier besparen.

 

Heb je al eens stilgestaan bij de ervaring van jouw klanten? Want ook zij verwachten een topbeleving wanneer ze met jouw bedrijf in contact komen! Door keuze van de juiste tools en automatisaties spelen we ook in op hun noden.

 

Door het integreren van digitale processen en tools zal jij, als ondernemer samen met jouw medewerkers meer tijd hebben en kunnen jullie volledig focussen op jullie core-business.

 

Daarnaast staat iZiE ondernemers ook bij op administratief vlak met een knipoog naar digitaliseren en automatiseren. Dit zowel voor sporadische vervangingen bij ziekte of uitval van een medewerker, als voor langdurige ondersteuning.

 

Samen maken we van uw zaak een succes!

Inga werkte voor onze organisatie als office manager in 2020-2021. Zij was verantwoordelijk voor de facturatie van het conferentiecentrum en van de consultancy projecten, de opvolging van de betalingen en de kwartaalafsluitingen. Ze werkte vlot samen met de projectmedewerkers, alle collega's en het boekhoudkantoor. Ze sprak klanten steeds correct en klantvriendelijk aan en had aandacht voor relaties. Inga had weinig aansturing nodig, ze werkte zeer zelfstandig en hield ten allen tijde overzicht over haar werk en deadlines. Inga werkte erg productief en ze ging steeds op zoek naar de meest efficiënte manier van werken, en implementeerde spontaan optimalisaties in onze facturatietool die de werking verbeterden. Het was zeer aangenaam samenwerken met Inga! - Nele Smets, CEO Tweeperenboom cv

Bedankt voor de inschrijving!

iZie what?
iZie what?

De vrouw achter iZie is Inga Buggenhout. Zij heeft een heel brede ervaring in administratie op verschillende domeinen en heeft kennis van een hele waaier software-programma's. Haar eerste stappen in de freelance-wereld zette ze in 2019 onder de vleugels van Yelski. Inga werkt ook samen met verschillende freelancers, zo vinden we zeker en vast de juist vrouw op de juiste plaats voor jouw opdracht! We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en eenmanszaken op het gebied van administratie, bedrijfsvoering en verkoopondersteuning. We nemen uw administratie in handen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze diensten kunnen aansluiten op uw unieke behoeften.

Dames Collega's
iZie why?
Collega's werkplan
iZie why?

iZie maakt het jou iZie. Heb je een eenmanszaak of heb je hulp nodig in jouw multinational? 

iZie zorgt voor een professionele aanpak met persoonlijke aandacht.

Heeft u tijdelijk hulp nodig om een achterstand weg te werken of heeft u nood aan permanente of flexibele ondersteuning? Met een freelance (virtueel) assistent krijgt u de hulp wanneer u deze nodig heeft zonder dat u zich hoeft te binden met een bediendecontract  en de daarbij horende verplichtingen.

Onze freelancers zijn stuk voor stuk een crack in hun vak die zich heel snel kunnen inwerken.

Zorg dat u weer op schema loopt en neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat iZie voor u kan betekenen.

Onze tarieven

iZie biedt ondersteuning bij allerlei administratieve taken op freelance basis. Dit kan op jouw kantoor of bij de freelancer thuis. Ben je eerder op zoek naar iemand die je af en toe ondersteunt? Dan is ons Starter-pakket vast iets voor jou. Heb je nood aan een constante ondersteuning voor 1 of meerdere dagen per week, ga dan voor ons Power-pakket. Twijfel je? Dan ga je voor de Classic-formule.

Starter

€ 70/uur

Read More

Classic
€ 65/uur

Power

€ 60/uur

Onze tarieven
Contacteer ons

iZiE

Zandvat 6 - 1840 Londerzeel

+32 485 10 20 40

hello@izie.be

BE 0818 927 646

Bedankt voor je bericht!

  • FAVPNG_whatsapp-logo-icon_A55u7D57
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
Contacteer ons
bottom of page